Huiswerk week 1

Welkom bij het huiswerk na de eerste groepsles. Hopelijk was de groepsles nuttig en heb je een beetje idee wie er allemaal bij je in de groep zitten.
Het huiswerk deze week is om je in te lezen in de Beterschappen leefstijlvisie. Die informatie vind je  hieronder. Doe daarnaast de oefening ‘koken’ en vul het eerste deel van je persoonlijk leefstijlplan in. Tot volgende week!

Je persoonlijk leefstijlplan:
Gedurende dit leefstijlprogramma werk je aan je eigen leefstijl doelen. Welke doelen belangrijk voor je zijn en op welke manier je aan deze doelen wilt werken, leg je vast in dit persoonlijke leefstijlplan. Gedurende het programma vragen we je om stapsgewijs je plan steeds verder uit te werken. Je zult tijdens het programma steeds kunnen teruggrijpen op dit plan.

Print dit bestand uit als je het fijn vindt om te schrijven. Je mag het natuurlijk ook gewoon op de computer uitwerken.

Klik hier voor het leefstijlplan
Vul het plan in tot en met deel 1 ‘Je persoonlijk leefstijlplan’. Tijdens week 3 gaan we in het huiswerk kijken naar deel 2. 

Onze 5 leefstijladviezen:

1.Eet echte voeding 

2.Beweeg met plezier 

3.Zorg voor ontspanning 

4.Maak van jezelf een expert 

5.Leef een mooi zinvol leven

Oefening! Koken
In de module ‘Beterschappen recepten’ zie je een receptenboek met allemaal gerechten die voldoen aan de Beterschappen voedingsvisie. Probeer komende week 2-4 recepten uit.