Kijkje achter de schermen van ons nieuwe online groepsprogramma

Nog even en dan starten we met onze gecombineerde leefstijlinterventie. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en hebben er ontzettend veel zin in. Daarom nemen we jullie graag mee voor een kijkje achter de schermen.

Een belangrijk onderdeel tijdens het eerste half jaar van de gecombineerde leefstijlinterventie zijn de wekelijkse online beweeglessen. Een vast onderdeel van die beweegles is het beweegmoment. Fysiotherapeut Marieke bereidt beweegoefeningen voor die zij vanuit haar praktijkruimte laat zien. De hele video set-up is klaar voor gebruik, zoals je ziet op de foto staat de tablet klaar zodat de deelnemers vanuit thuis mee kunnen doen. Afhankelijk van de oefening wordt soms ook een attribuut gebruikt, zoals een doos, een stapel boeken, flesjes water of losse gewichtjes. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en Marieke geeft een optie om de oefeningen een tandje zwaarder of juist lichter uit te voeren. Zo blijft het beweegmoment voor iedereen uitdagend.

Er wordt niet alleen bewogen tijdens de beweegles. We blijven elkaar ook motiveren en we maken het gezellig. Zo bespreken we hoe de afgelopen week is gegaan. Wat ging er goed? Wat kan er beter? En wat kunnen we van elkaar leren? Daarnaast komt er iedere week een ander leefstijl gerelateerd onderwerp aan bod. Zoals onderwerpen gerelateerd aan beweging, stress of slaap. We wisselen onderling tips uit. Naast de beweeglessen word je trouwens ook individueel begeleid door de leefstijlcoach en diëtist.

De komende maand delen wij op onze sociale media iedere week een nieuwe beweeg challenge. Afgelopen maandag stond de eerste challenge in het teken van je conditie. Ben je benieuwd naar de beweeg challenge van deze week? Neem snel een kijkje op onze Facebook en Instagram, en doe met ons mee!

Wil je zelf ook aan een gezondere leefstijl werken en kun je daar best wat ondersteuning bij gebruiken? Of ken je iemand die dat wil? Kijk op onze website www.beterschappen.nl hoe wij je daarin kunnen ondersteunen. Er zijn nog een paar laatste plekken vrij voor onze gecombineerde leefstijlinterventie! Op 8 april sluit de inschrijving voor de eerste groep die 15 april van start gaat. Geïnteresseerd? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in via onze website om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beterschappen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders