Webinar! De zomervakantie is voorbij: hoe ga ik mijn gezonde leefstijl weer oppakken?

Webinar met Katja Cardol: De zomervakantie is voorbij: hoe ga ik mijn gezonde leefstijl weer oppakken?

Op dinsdag 28 september om 20:00 uur organiseert stichting Beterschap door Leefstijl een webinar over gedragsverandering voor mensen met nierschade. 

Tijdens de zomervakantie nemen we soms pauze of letten we wat minder op onze gezonde leefstijldoelen en gewoontes. Na de zomer willen we deze dan graag weer oppakken, maar dat is niet altijd zo makkelijk. Katja Cardol, psycholoog, en promovendus eHealth voor een gezonde leefstijl bij chronische nierschade en na niertransplantatie, heeft aan de Universiteit Leiden onderzoek gedaan naar wat het aannemen en volhouden van een gezonde leefstijl belemmert en wat juist helpt. Ze zal in deze webinar uitleggen hoe het komt dat het zo lastig is om gezonde gewoontes op te pakken en vast te houden. Ook zal ze tips geven om je leefstijlveranderingen makkelijker door te zetten. Het wordt een interactieve webinar, waarin je via de chat je vragen aan Katja kunt stellen.

Het gratis webinar is te volgen via je computer, laptop, tablet of telefoon. 

Interesse? Geef je dan op via deze link

3 reacties op “Webinar! De zomervakantie is voorbij: hoe ga ik mijn gezonde leefstijl weer oppakken?”

  1. Ik kan vanavond niet het webinair bijwonen, kan ik het eventueel later bekijken via jullie website,
    Hartelijke groeten,
    Harold de Bie

    1. team Beterschappen

      Beste Harold, jammer dat je niet kon deelnemen aan de webinar. Helaas kunnen de opname van de webinar niet openbaar delen. Hou onze nieuwsbrief of website in de gaten. Hier zullen we laten weten als we een volgend webinar organiseren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beterschappen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches