Leefstijlinterventie Stagiair

Start op korte termijn

Missie
Als stagiair Leefstijlinterventie help je nierpatiënten om hun gezondheid te verbeteren – jij maakt de leefstijltrajecten die ze daarbij helpen beter. Momenteel zijn er drie online leefstijltrajecten: de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) voor nierpatiënten met overgewicht, leefstijlcoaching na niertransplantatie en één op één begeleiding. We hebben nog een vierde traject in de planning. Je zet jouw kennis en vaardigheden in om deze leefstijltrajecten te ontwikkelen, evalueren en verbeteren. Dat doe je in nauwe samenwerking met het team en met veel interactie met de deelnemers zelf.

Competenties en vaardigheden
In deze rol maak je content voor onze deelnemers en heb je direct contact met ze. Dat vraagt om sterke communicatieve vaardigheden en social skills. Jij kan complexe informatie over gezondheid en gedrag vertalen naar begrijpelijke content voor deelnemers. Je kunt je goed inleven in de deelnemers en communiceert heel fijn met ze.

  • Schriftelijke communicatie – Jij kan complexe informatie over gezondheid en gedrag vertalen naar begrijpelijke content voor deelnemers
  • Organisatie – Je plant je eigen werk en zorgt dat een groepstraject lekker loopt
  • Social skills – Je communiceert via korte berichten en ook in online bijeenkomsten op een fijne manier met deelnemers
  • Kwaliteit – Je hebt aandacht voor kwaliteit en detail
  • Leefstijl en gezondheid – Je bent geïnteresseerd en hebt kennis van leefstijlonderwerpen zoals voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap.

Persoonlijke ontwikkeling
Beterschappen is een missie-gedreven stichting en ook een groeiende startup. We hebben grote ambities maar zijn nog klein in team en financiële middelen. Dat is niet altijd makkelijk, maar biedt grote voordelen voor je persoonlijke ontwikkeling. We zijn een klein team dus je krijgt snel veel dingen op je bordje. We zijn steeds nieuwe dingen aan het doen, dus iedere paar maanden werk je eigenlijk in een nieuw bedrijf met weer nieuwe verantwoordelijkheden en taken. We geloven in continu leren. We leren van elkaar door heel gestructureerde feedback en er is veel coaching en mentoring.

Beterschappen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches