E-health design stagiair

Start op korte termijn mogelijk

Missie
Als E-health Design stagiair ontwikkel je mee aan onze online leefstijltrajecten. Je verbetert onze bestaande leefstijltrajecten en je ontwikkelt met ons een volledig nieuwe online cursus die deelnemers zelfstandig volgen. Dat vereist veel meer van het materiaal in onze online leeromgeving. Het moet helemaal duidelijk en ook leuk zijn, ook zonder leefstijlcoach die het live op Zoom vertelt. Ook onze tools moeten beter. Je schakelt email, Whatsapp en mogelijk nog andere kanalen zoals een PGO in om deelnemers te helpen om gemotiveerd te blijven, voortgang te maken, gewoontes te vormen, etc. Jij zorgt dat onze deelnemers een steeds betere ‘customer journey’ en ‘user experience’ hebben. Je maakt daar plannen voor en krijgt ze inhoudelijk en technisch voor elkaar.

Competenties en vaardigheden
In deze rol ontwikkel je mee aan nog betere materialen en tools voor onze deelnemers en de leefstijlcoaches, diëtisten en fysiotherapeuten. Wij weten dat gedrag veranderen niet makkelijk is. Technologie is een van de grootste ‘veranderaars’ van ons gedrag. Jij weet hoe je die slim inzet om onze deelnemers te helpen om hun gezondheid te verbeteren. Je kunt je verplaatsen in de gebruiker. Je vraagt gebruikers om hun mening en ervaring. 

  • UX Design – Je ontwerpt en test op academisch niveau voor gebruikerservaring
  • Basis web development – Je krijgt dingen werkend op basis van bestaande platformen die je slim aan elkaar koppelt, als het moet kun je iets zelf coden
  • Strakke vormgeving – Je maakt dingen die er strak uitzien en direct te begrijpen zijn
  • Schriftelijke communicatie – Je schrijft bondige en goed gestructureerde teksten
  • Vindingrijk – Je komt met ideeën, zoekt uit hoe dingen werken en krijgt ze voor elkaar
  • Organisatie – Je plant je eigen werk en stemt goed af met het team

Persoonlijke ontwikkeling
Beterschappen is een missie-gedreven stichting en ook een groeiende startup. We hebben grote ambities maar zijn nog klein in team en financiële middelen. Dat is niet altijd makkelijk, maar biedt grote voordelen voor je persoonlijke ontwikkeling. We zijn een klein team dus je krijgt snel veel dingen op je bordje. We zijn steeds nieuwe dingen aan het doen, dus iedere paar maanden werk je eigenlijk in een nieuw bedrijf met weer nieuwe verantwoordelijkheden en taken. We geloven in continu leren. We leren van elkaar door heel gestructureerde feedback en er is veel coaching en mentoring.

 

Beterschappen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders